stoineff

Хулигани, фенове на ЦСКА биха хора в мол Сити център София

"Сити център София" Бой хулигани на ЦСКА

Хулигани фенове на ЦСКА биха хора, изпотрошиха и обраха щандове в мол "Сити център София", до хотел "Хемус", съобщи репортер на "Интервю" . 

Десетина ултраса "направиха първа" на големия магазин след край на футболната среща ЦСКА - Локомотив Сф. и започнаха да бият наред хората.

На предпоследния етаж, хулиганите започнали да разпитват посетителите в мола кой от какъв отбор е и какви мачове гледа. Явно някои от отговорите не са им харесали и те набързо ступали двама мъже.

След това феновете, крещейки се изнесли към централния вход и тук настъпил истински ад. Нападателите заклещили още трима мъже. Заформило се меле. Хвърчели маси, столове и бутилки от заведението, което е тук. Разпищели се жени и деца. Двама около 30-годишни мъже са били пребити от хулиганите и откарани с линейки във Военна болница.

Според очевидци, ултрасите не са имали по себе си шалчета или други атрибути, по които е можело да се разбере от коя агитка са. След като не срещнали бърза реакция и сериозна съпротива от охраната на мола, вандалите избягали по бул. "Черни връх" и се разпилели по тъмните улички на "Лозенец". В мола пристигнала полиция. Снемат се видеозаписи от камерите за наблюдение, изслушват се свидетелства на очевидци и служители.
-->

related

България 8546809135975210311

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item