stoineff

Почина Деметра Казалова - дъщерята на Дими от Биг Брадър

Димитър загуби дъщеря си

Със съжаление съобщаваме, че Дими от Биг Брадър е загубил дъщеря си. Дими не е напуснал шоуто просто така. Това стана ясно след като той пусна съобщение във Фейсбук след напускането на Къщата. 

Dear friends, my younger daughter Demetra is no longer with us. RIP my cild. - това буквално пише в съобщението на стената на Дими. В него той съобщава за смъртта на дъщеря си Деметра.

Зрителите на предаването са шокирани от ужасната новина. Шокирани са и потребителите в нета. Никой не е предполагал, че може да се случи нещо подобно с



В първите дни на никой не му е ясно какво и кога се е станало.  Алекс Сърчаджиева дъобщи накратко, че Дими вече не е част от шоуто и е напуснал по лични причини.

Голява част  от феновете му твърдят, че е напуска шоуто, защото се е почувствал обиден от съквартирантите. Защото Биг Брадър го поставя  в ролята на интригант и временните му помощници Боби и Цеце.

Може би беше неволно съвпадение, но последното, което се излъчи във вчерашния епизод, беше бурният протест на играча, че му е лепнато името Интригантко.

 "Аз съм толкова мил и любезен с всички, аз не създавам интриги, за никого нищо не съм говорил" , оплакваше се Дими и пиеше тъжно водка. След това той скъса бунтарски листчето, с което беше окичен и го хвърли в боклука. Веднага го последваха Нед, който беше наречен Глупчо и Никола, който пък беше Досадко. Дими беше главен герой почти на всички сцени във вчерашния епизод, след което последва делово съобщение, че вече не е в Къщата. Няма начин епизодът да се е монтирал в последната секунда, продуцентите са знаели за трагедията и въпреки това го излъчиха.

Деметра Казалова
Деметра Казалова


Във форумите се тиражираха какви ли не версии, но истината потресе нета. Това е най-голямата мъка и нещастие за всеки родител. Няма думи, с които може да се опише как се чувства Дими сега. Много тъжно наистина!

Дъщерята на Дими от Биг Брадър
Последната профилна снимка на дъщерята на Дими - Деметра Казалова
Деметра е завършила в University of Portsmouth през 2011 г. Причинете за смъртта и обаче все още не са ясни. Въпреки, че много хора се съмняват, че информацията е невярна и недостоверна, два от коментарите под профилната снимка на Деметра Казалова са от майка и
Ралица Филипова, с която Дими е разведен отдавна и работи в БАН.

Обичам те дъщерко......
Вчера в 13:19 · 1

Ralitsa Filipova See you in the next life....
преди 7

(в момента е 22.25)

Което прави информацията доста еднозначна и красноречива. Другата дъщеря на Дими също живее в Лондон и се казва Ива Казалова.

Екипът ни изказва искрените си съболезнования на Дими и семейството му за голямата загуба!

НАЙ -  НОВО  ПО ТЕМАТА:

Деметра вероятно се е самоубила! Открита е мъртва от сестра си.


-->

related

Дъщерята на Дими 2195057571014801698

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item