stoineff

Citroën DS5 Hybrid4


Citroën DS5
Citroën DS5 Hybrid4 Specifications; Citroën DS5 DSport Hybrid4, £32,200, 2.0l HDi + 27Kw, 163bhp + 37bhp, 0-60 8.3s, 131mph max, 68.9mpg combined, 99g/km CO2

Citroën DS5 Hybrid4 е автомобил, за който един мой английски приятел казва, че все още е "твърде френски", но няма нищо общо с това, което сте знаели досега за френските автомобили. Според производителя, този автомобил, трябва да се състезава, по ниския клас от рода на VW - Passat и Opel Insignia, но и по - високо от А4 на Ауди например.

Citroën DS5
Моделът има повече екстри и иновации от повечето модели


Според Ситроен е хубаво да оценим качества и, като индивидуалноста, а не да я сравняваме с други автомобили. Видно е, че автомобила има доста иновации и качества.

Citroën DS5
 Citroën DS5 Hybrid4  използва и двата си двигателя независимо един от друг 

Системата Hybrid4 използва конвенционален двигател за задвижване на предните колела и електрически мотор за задвижване на задните. И двете могат да работят напълно независимо един от друг, или едновременно, което е  4WD възможността.

Има определена сума въвеждане на водача да управлява, как колата се захранва и това се контролира от въртящо се копче с четирите режима; Zev - електромотор, който работи до трийсет и седем милиона mph, ако приемем, че има достатъчно живот на батерията. 4WD - да предостави допълнително сцепление на неравен терен, или в условия на слабо сцепление.

Спорт - това също използва всичките четири колела, но дава възможност за по-ентусиазиран стил на шофиране.

Auto - това е настройката по подразбиране, и може да се използва през 99% от времето, тъй като тя решава кога да използвате дизеловия, електрическия мотор или и двата. Батериите за електрическия мотор се презареждат чисто чрез акумулиране на енергия от останалата част на превозното средство, а не като е включен в мрежата, както бихте направили с изцяло електрическа кола.

Интериора на Ситроен DS5
Интериорните решения на Ситроен за Citroën DS5 Hybrid4 

Интериора ще оставим да прецените сами. Можете да прецените по снимката по - горе. Дали е въпрос на вкус, или ... вие кажете.
-->

related

Любопитно 2551966451729392932

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item