stoineff

26 годишен пернишки бизнесмен е бил целта на отвличането

Пернишки бизнесмен отвличане
ГДБОП осуети отвличането на 26 годишен бизнесмен от Перник

Подготвяното отвличане, за което бяха арестувани трима и Цветан Цветанов съобщи тази сутринна е на 26-годишен бизнесмен от Перник.

Вижте подробности тук

Арестуваните са софиянци - криминално проявеният за грабежи, притежание и разпространение на наркотици П.К. и двамата му авери с чисти досиета – Д.Н. и Н.П., съобщиха от МВР.

Обект на покушението с цел откуп е 26-годишен перничанин без криминални прояви. Той е собственик на две фирми за продажба на дрехи. Задържани за 24 часа за подготвяното покушение са 26-годишният П.К., криминално проявен за грабежи, хулиганство и притежание и разпространение на наркотични вещества, Д.Н. на 24 години и Н.П. на 27 години - двамата без криминални прояви.

Арестуваните са взели под наем гараж в София, където възнамерявали да държат отвлечения. Гаражът бил специално изолиран и оборудван за целта. Заедно с него били претърсени и домовете на задържаните. Иззети са два газови пистолета, GPS-устройство за проследяване, GPS – скенер за откриване на проследяващи устройства, мобилни телефони и документи за закупуване на СИМ карти, два компютъра, белезници, синя полицейска лампа, маски и матрак.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 142 от НК, под наблюдението на Софийската градска прокуратура. Действията по разследването продължават.

-->

related

Регионални 1540662916824906214

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item