stoineff

Обран е трезора на ДСК в кв. Красно село

Трезорът на банка ДСК е разбит тази нощ

Трезор на банка ДСК е разбит в столицата. Банковият клон се намира в столичния кв. "Красно село". Директорът на СДВР Валери Йорданов каза, че трезорът е взломен тази нощ. 


Установено е, че лица са влезли през главния вход на банката и са опитали да разбият две метални врати.

 След като не са успели, те са разбили една стена и са влезли в старо трезорно помещение, което е било в процес на метене. Повечето от касетите, които са се съхранявали в помещението, са били изнесени в нов трезор. В старото помещение са останали десетина касети, собствениците, на които все още не са се явили. Осем от касетите са били разбити тази нощ.

Съдържателите на осемте касетки на обрания трезор на банка са в чужбина и към момента все още не е установено какво липсва. Това съобщиха от СДВР. Сигналът е подаден в 7,30 часа, на място са пристигнали оперативни групи. При извършения оглед било установено, че в сградата е проникнато след разбиване на входната врата, неутрализиране на сигнално-охранителната уредба и камерите. Изяснено е още, че неизвестните извършители са пробили дупка в стената, за да влязат в трезора. По първоначална информация са разбити 8 от 10-те касети, заети в трезора, съдържанието на които все още не е установено.
Извършен е оглед, който е приключил преди минути.
-->

related

София 3516336054723155187

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item