stoineff

Маскиран обра казино в Русе


Русе. Маскиран и въоръжен извърши грабеж в игрална зала тази нощ в Русе, съобщиха от ОДМВР - Русе. Около 03:20 ч., неизвестен извършител е влязъл маскиран и въоръжен с пистолет в игрална зала на ул. "Николаевска" в Русе. 

В този момент в залата са се намирали една жена, работеща като крупие, и двама мъже – клиенти. Нападателят им извикал "Лягайте на земята!" и е поискал от крупието да му даде парите от оборота.

Посетителите и жената изпълнили каквото им било казано. Мъжът взел сумата от около 500 лева, след което напуснал залата в неизвестна посока. Грабежът е продължил около минута и никой от присъстващите не е бил наранен. Нападателят е описан като млад мъж, около 20-годишен, висок около 155 - 160 см, с нормално телосложение, облечен в червено шушляково или платнено яке, с черен надпис на левия ръкав, с плетена сива маска на главата, с изрязани очи, с ръкавици на ръцете. По случая е образувано досъдебно производство по описа на ОДМВР – Русе, за престъпление по чл. 198, ал. 1 от НК. Извършен е оглед на местопроизшествието. Работата по документирането и разследването на случая продължава.
-->

related

Регионални 1261638837533545016

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item