stoineff

Бюджет 2013 - отново постна пица!


Защо в бюджета няма пари? Защо отново в България няма пари нито за здравеопазване, нито за образование и наука, нито за МВР, нито за пенсии, социални помощи, майчинство детски.., защо отново хазната на България е празна?. Ако си мислите, че отговорът е: "КРИЗАТА" ще ви разочаровам.


Не е виновна кризата - виновни сме ние данъкоплатците... Да просто е. Данъкоплатците в България не могат да внесат толкова пари, че да покрият и задоволят нуждите на всичките сектори по - горе? Какво прави правителството (държавата), за да насърчи бизнеса и предприемачите да плащат тези данъци такси, акцизи и т.н., които да пълнят бюджета.

Усилва контрола, увеличава бюрокрацията, притиска, мачка, бие, изнудва, държи се като рекетьор ... Да това прави правителството с тези, които го хранят. Под скрити предлози се извършват репресии върху хората, на чийто гръб се хранят тия 7 милиона. В една статия написах колко пари е необходимо да заработим, за да купим продукт на стойност 100 лв.

Колко пари са ви необходими


Какво предлагам, ли? Създайте на тези 1.6 млн. работещи условия да са продуктивни, предприемчиви, мислещи. Да правилно, не са нужни субсидии, финансиране и неясни инфраструктурни проекти... нужно е да има условия за предприемчивост и творческо мислене..
 За да могат да хранят целия този държавен апарат и всички останали - бедни, деца, пенсионери, лекари, преподаватели, учени, майки.... създайте условия на работещите да са продуктивни, да умеят да работят с европейските фондове, да умеят да учат според нуждите на пазара, да умеят да създават, строят, изобретяват .. да умеят да плащат данъците, таксите, осигуровките, застраховките с удоволствие и парите, които им остават да бъдат достатъчни, за да могат да почиват, мислят и да бъдат креативни.

Българската държава е единствения паразит, който е на път да убие гостоприемника си.
-->

related

оПозиции 1853141182153031217

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item