stoineff

1.4 милиона лева за лого на България и съмнения в процедурата за обществена поръчка

Новото лого на България
Дали струва 1.4 милиона идеята за новото лого?
Кой и как получава поръчката за изработването му? Не е  ли вече опорочено?!
Добро, или лошо новата лого на България е факт. Изработването му е финансирано по опертавна програма " Регионално развитие" и е продължило две години. Над 50 специалисти от 7 държави са работили по този проект. Снимките за презентацията са купени за символични пари от shutterstock и 123RF и ни ги показват няколко седмици след излагацията на Плевнелиев - Пампорово - Аспен ..

Български фотографи няма ли? Или нямаме молове? Или в България нама красиви момичета? Или парите са им били малко? Като изключим снимките, идеята и цената на проекта има един доста обезпокоителен факт.

Дата на обявяване: 09.02.2012
Министерство на икономиката, енергетиката и туризма отправя покана за участие в открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: "Разработване на стратегия за бранд  "България",  на продуктови и регионални брандове и въвеждане на интегриран бранд мениджмънт", в изпълнение на Проект № BG161PO001/3.3-01/2008/001-08.
Виждате датата за обществена поръчка. А сега?!  Върнете 2 години назад от вчера...Ясно е, че някой някъде лъже. Или работата по проекта не е била 2 години. Или търгът за обществената поръчка е бил предизвестен и за "Сдружение за бранд "България" е бил ясен изхода предварително (нали вече са работили по проекта от 1 година и 2 месеца).. Изводите оставям на читателите. Как се провеждат търговете в България, кой ги печели, кой усвоява парите от еврофондовете и как?! Въпросите са риторични, отговорите известни... Повръщано, или яйца на очи ... това е..
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

оПозиции 986043482447331846

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item