stoineff

Арестуваха Синбад и Фризьора в Перник

Снбад
Синбад има множество арести и дълго криминално досие

Перник. Издирваният за съпричастност към обира на банков трезор в Кърджали на 4 януари 2013 година Симеон В.Д., по прякор Синбад, който бе задържан при специализирана полицейска операция тази нощ в Перник, в момента се конвоира за Кърджали. Това съобщи  комисар Валентин Димитров, директор на ОД МВР Перник. Процесуално-следствените действия са продължили до рано тази сутрин.

Синбад е добре познат в Перник и района има над 26 регистрации, по различни членове на Наказателния кодекс - основно за за кражби на автомобили, наркотици, грабежи, хулиганство, и т.н.”, каза още комисар Валентин Димитров. Той ще бъде конвоиран за Кърджали, за да продължат процесуално-следствените действия с него.

Другият задържан по време на специализираната полицейска акция е Симеон В. М., по прякор Фризьора. За него днес ще се проверява дали има съпричастност към грабежа в Кърджали. Ако не се установи такава съпричастност, той ще бъде освободен. Симеон В.М. също има множество регистрации за различни криминални деяния.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 2230279073023945588

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item