stoineff

Сагата Булсатком - BTV продължава

С официално обръщение към медиите, ръководството на bTV Media Group съобщава, че е направило предложение за подновяване на договора с Булсатком. Според телевизията, то съдържа възможно най-добрите ценови условия, при които медията може да продължи да създава качествени български сериали и да заплаща за най-доброто от световното кино и спорт, което представя на зрителите сега.

Срокът на предложението изтича на 21 януари. От bTV очакват, че за това време кабелният оператор ще оцени направените отстъпки и преференциални условия, и от своя страна също ще намери резерви, за да организира разпространението на каналите им, без да увеличи цената на услугата си за крайните абонати.

При споразумение в посочения срок, милионите наши зрители, които в момента са ощетени, ще получат сигнал във възможно най-краткия технологичен срок, обещават от телевизията.

По-рано днес Булсатком разпространи официално съобщение, че няма финансови задължения към телевизията. Дали това не са първите крачки към възобновяване на отношенията им ще се разбере скоро.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини 9218101851305068691

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item