stoineff

Стрелба в кв. Гоце Делчев завърши със смъртта на петима души

Стрелба в столичния квартал Гоце Делчев завърши със смърта на петима души

София. Криминалисти от СДВР разследват тежък инцидент, завършил със смъртта на петима души. Това съобщи за Агенция „Фокус” старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР.

След 21.00 часа снощи (10.01 2013г.) е получен сигнал в СДВР за починала възрастна жена в апартамент в жилищен блок в столичния кв. „Гоце Делчев”. Сигналът е получен от съседи, които са съобщили не са я виждали от няколко дни. На място е пристигнал патрул, който е открил тялото на възрастната жена в коридора на апартамента с доста кръв около нея и гилза. В съседни стаи са намерени още четири трупа – на мъж, жена и двама по-млади мъже.

По данни на съседите - възрастната жена е живеела с дъщеря си, зет си и двамата си внука. Тя е била 79-годишна, зет й е бил на 55 години, дъщерята - на 54 години, а двамата внука - на 27 и 21 години. По данни на съседите, които са открили първи тялото на възрастната жена, входната врата на апартамента е била заключена. Те са имали ключ от жилището й и са влезли в него, тъй като не са я виждали от няколко дни, каза старши комисар Йорданов.

В момента се извършват оглед на място. Разпитват се съседите. По техни данни – става дума за скромно семейство, не са били конфликтни, не са имали пререкания. По думите им – двата младежи са имали леки психични отклонения, но тепърва ще се установява дали са били освидетелствани, с откриване на съответната документация, ако има такава.

Зетят е притежавал законно притежавано оръжие и то е намерено в апартамента. Той е бивш служител от Министерството на отбраната, сега пенсионер. Съпругата му е била бивш служител на Министерството на вътрешните работи.

По първоначална работна версия, се касае за тежък битов инцидент, завършил със смърт на петима души, каза старши комисар Валери Йорданов.
Работата по случая продължава.

Повече подробности може да се очакват в днешния ден, след като приключи огледът на място и се извърши аутопсия на загиналите.
-->

related

София 8113565912588941004

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item