stoineff

Павлин Груцов: Работейки във вестник имам възможността да убедя консервативните рекламодатели да инвестират и онлайн

Павлин Груцов
Павлин Груцов

- Здравей, разкажи на читателите ни малко за теб?
- Здравей! Аз съм Павлин Груцов, на 26 съм и работя като специалист „Интернет маркетинг и реклама” във вестник „Посредник” – Плевен. Интересувам се от всичко в интернет и съм амбициран да се развивам още
- Помага ли ти работата във вестника, в развитието ти като интернет специалист?
- Изключително много! Хората смятат, че вестниците и интернет са несъвместими, но много грешат. Истината е, че в интернет новините могат да се пишат от много хора и то по различен начин (включително и „жълт”). Едно електронно издание на вестник обаче, води до по-голяма достоверност на информацията и има по-качествено съдържание. Това, което има най-голям принос в развитието ми обаче е възможността да разговарям с рекламодатели използващи основно офлайн реклама. Те искат да рекламират и онлайн, но нямат достатъчно информация за ефективността на рекламата в интернет. Опознавайки техните нужди мога да им предложа рекламна стратегия за първите им стъпки в мрежата. Хубавото е, че всеки един рекламодател е предизвикателство и имам възможността да изуча нови техники и похвати в рекламата.
- Името ти нашумя, след като направи фен сайт на ICN.bg. Каква е историята?
- Получи се много изненадващо . Зададох им въпрос на фейсбук страницата дали има trial период на клауд услугата им. Без много въпроси ми предоставиха 1 месец за да се запозная с нея. А когато някой ми направи добро е редно да се отблагодаря подобаващо. Дори имах възможност да ги посетя в офиса им и да се запозная с тях лично. Невероятен екип са!
- Какви са плановете ти за 2013?
- Иска ми се да намеря време за личните си сайтове, защото малко ги занемарих. Надявам се също така да успея да взема Google Adwords Certified Individual сертификат за да повиша знанията си и да организирам по-успешни кампании за рекламодателите ни.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Онлайн бизнес 6280872494722822298

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item