stoineff

Акция срещу незаконните превозвачи

ДАИ Пловдив


Пловдив. Специализирана операция бе проведена вчера на територията на Община Пловдив във връзка със сигнал от транспортна фирма за нелегален превоз на пътници срещу заплащане, която дублира маршрути и разписания, изпълнявани от лицензираните превозвачи по договори с общината. В акцията участваха служители от секторите „Противодействие на икономическата престъпност” и “Пътна полиция”, както и от ДАИ-Пловдив.

Установен е случай на нелегален превоз на пътници - А.М. /52 г./ от Девин, водач на лек автомобил "Фиат Скудо”, превозвал с вана си седмина пътници за Пловдив срещу заплащане на цената на автобусния билет за тази дестинация, без да притежава необходимата правоспособност. Той е спрян за проверка близо до областния град. На шофьора е съставен акт от служителите на ДАИ, а автомобилът е спрян от движение за 6 месеца и откаран на наказателен охраняем паркинг на общината..Служителите от сектор ”Противодействие на икономическата престъпност” са образували предварителна проверка срещу А.М. по чл. 324 от НК.
Материалите по случая са докладвани на Районна прокуратура - Пловдив.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Пловдив 39088727940141720

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item