stoineff

Тежка катастрофа на Тракия - двама загинали и трима тежко ранени

БМВ се удари на Тракия

Четирима ранени и двама загинали в катастрофа на автомагистрала „Тракия” при надлез Щърково. Това съобщиха от ОД на МВР-Пазарджик.



Джип „БМВ X5” се е движил в посока София на 83-84 км на автомагистрала се е занесъл и бутнал в една от колоните на надлеза, в следствие на което се преобръща и навлиза в насрещното платно но магистралата– посока Пловдив. На мястото на катастрофата пристигат екипи на полицията,екипи на пожарната,линейка, екипи на аварийно-спасителни дейности, и дежурна оперативна група от Районно управление „Полиция”-Пазарджик, която да извърши оглед на мястото.


Катастрофира БМВ - тракия
Снимка - Архив



По последна информация, пътнотранспортното произшествие на автомагистрала "Тракия" е станало в района на 82 км в посока София, каза за Радио "Фокус" Пазарджик говорителят на ОД МВР Пазарджик Мирослав Стоянов. В автомобил "БМВ Х5" със софийска регистрация са пътували петима души - 3 момчета и 2 момичета. По неясни до момента причини водачът на джипа е загубил управление, ударил се е в мантинелата и впоследствие се е забил в една от носещите колони на надлеза, който е между пазарджишките села Динката и Щърково. В резултата на тежката катастрофа са починали двама души - момче и момиче.

На мястото има екипи на Магистрална полиция, на РУП Пазарджик. Линейки откараха пострадалите и загиналите в болницата. В изваждането им се включи и аварийно-спасителен екип от Районната служба Пожарна безопасност и защита на населението в Пазарджик, уточни Мирослав Стоянов.

Ранените при катастрофата на АМ "Тракия" в района на надлез Щърково, са в тежко състояние, каза за радио "Фокус" - Пазарджик директорът на МБАЛ - Пазарджик д-р Пенко Кацарски. Той уточни, че в болницата до момента са докарани само трима от ранените, а четвъртият се очаква да бъде приет. В момента се установяват точните травми, правят се рентген, скенер.

Досега само едно момиче е минало през отделенията, останалите са още там. "Млади хора са пострадалите, а състоянието им не е добро. Те са с опасност за живота", каза също д-р Кацарски.

Подобни публикации:

Адвокати на пострадали при катастрофа

-->

related

Регионални 934908600569813825

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item