stoineff

Новини и последни новости от Света и България

Новини и новости
Последни новини от "Интревю"

"Интервю" е онлайн медия, която контактува активно с потребителите си. Новините,  които ни изпращете са ценни и важни, затова често акцентите са именно върху тях. Животът на хората и тяхното ежедневие, малките неща, добрите и лошите моменти, приятните мигове и важните случки.

 Ако разгледате нашите интервюта, ще видите, че те са направени с хора, които са близки до вашето обкръжение, имат проблеми сходни на вашите, работят интересуват се от технологии и новости, имат някакъв малък бизнес, който опитват да разработят и наложат на пазара.

Разбира се, освен вашата гледна точка в новините, които предлагаме, се стремим и максимално обективно да предоставим конкретната новина. Въпреки, че всяко конкретно събитие и факт са   безспорни сами по себе си, ние знаем, че през различните погледи фактът, или новината представляват различен интерес, със своята новост, за различните, раси, народи, социални и политически общности. За това се стремим, коментарът по конкретния случай да не променя значението, или достоверността на събитието, както и да не подвежда читателите и хората ползващи сайта ни.

Ние се стремим да предаваме новините, събитията и значимите факти в реално време, или възможно, най - кратки срокове от момента на тяхното възникване.

През 2013 година екипът на "Интервю" отново ще се постарае, да бъде ваш партньор. Защото през всеки поглед, новината изглежда различно. Споделете с нас! Свържете се използвайки формата ни за контакти, или ако ви е по - удобно - социалните профили, във facebook, G+, twitter

-->

related

новини 5387056218364414403

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item