stoineff

Театър или провокация е опита за покушение срещу Доган

Доган-Театър
Опасен театър

Доган очаквано подаде оставка. 

Направи го красноречиво и пред целия свят. Първоначално светлината на прожекторите се насочи към него с един опит за покушение над него. От кой е поръчан? Очевидно от самия Доган. Удобен повод да се оттегли с вдигната глава, да остане кукловода ръководещ половината България, но в сянка, да предизвика реакция у заспалия електорат на ДПС...

Ако едно дете опита да направи атентат, то едва ли би избрало за оръжие на престъплението си газов пистолет. Едва ли би го направило пред 1000 човека. Със сигурност нямаше да позволи, един застаряващ политик да го обезвреди хладнокръвно. Нямаше да претича цялата сцена и да опита да стреля в упор. Това обаче биха били действия на едно дете.

Сега с риск да започнат да ме считат за оракул от утре, ще направя и една прогноза. Обвиненият Октай Енимехмедов ще каже, че мотивът е личен (нещо покрай бизнеса му, който Доган е унищожил). Не вярвате ли?! Утре ще го чуете казано с гордост от някой говорител на МВР.

Това разбира се, води след себе си няколко логични въпроса. Има ли кой да ги зададе?

- Наистина ли човек с дебело криминално досие може да влезе без проблем с оръжие, което да размахва, в НДК? Кой поръчва този опасен театър? Кой има полза от него?

А после от името на Доган, Филиз Хюсменова изчете речта му ... Бурни овации..
Завесата се спуска. Кукловодът вече е в сянка.


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

оПозиции 4070701135876849460

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item