stoineff

Всичко за сайтовете за групово пазаруване

Огромният успех на сайтовете за колективни покупки за пореден път доказа, че пазаруването през интернет пространството се практикува наистина от много хора по света, включително и у нас. Като за начало виртуалното пазаруване е много удобно, защото предлага широк спектър от услуги и стоки, които можем да закупим, без дори да се налага да излизаме от дома си. Така става и с платформите за групово пазаруване.

Онлайн пазаруване от сайтове
Онлайн пазаруването става все по - популярно
в България
Днес също така се появиха много сайтовете агрегатори, където можете да се докоснете до всички предлагани в Интернет оферти с намаление от различните сайтове за колективно пазаруване.
Сайт от този тип е Ofertini.com. Удобно, не мислите ли? Това наистина е така. В тези виртуални места можете да намерите абсолютно всичко, за което си помислите дори сега – СПА процедури, оферти за почивки, апетитни дестинации с намаление и дори оферти за хапване на половин цена.

Това несъмнено е много добър начин на търговците да продадат стоки на едро, тоест като пуснат 500 ваучера за продажба в няколко сайта за групови покупки. Така те намират група, която купува една стока в голямо количество и са на печалба, макар и не голяма.

Какви са ползите от подобни атрактивни оферти с намаление за бизнеса?

Много често на складовете се залежават стоки от миналата година, които трудно се продават. Добър начин за търговците е да ги пуснат с намаление в подобни сайтове за групово пазаруване, за да са поне на 0, а не на минус. Друга причина е за намиране на нови клиенти и то за кратък период от време.

Несъмнено сайтовете за колективно пазаруване си имат своите предимства и минуси, както е във всяко нещо. Доказано е, че потребителите харчат все повече за онлайн покупки с намаление, тъй като групово пазаруване може да се превърне лесно в мания за изгодни покупки, макар и ненужни. Пазарувайте умно и с мярка. Само така ще усетите истински ползите от сайтовете за колективно пазаруване.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Стоки и услуги 2029580631258836658

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item