stoineff

Доган е поръчал убийството на Бойко Борисов

Доган Атентат Борисов
Аз не съм страшен, страшни са тези, които ме поръчвате. Снимка БТА

Малко след като беше гласувана оставката на провителството на ГЕРБ, Бойко Борисов обвини Ахмед Доган, че е поръчал убийството му. И това е документирано. 

В официален документ пишеше, че срещу мен се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган. Това сензационно обяви в парламента премиерът Бойко Борисов.

Аз не съм страшен, страшни са тези, които ме поръчвате, допълни Борисов.

Предлагам да извикате директора на разузнаването, да видите какъв материал е постъпил от партньорска разузнавателна централа, в който се казва, че се подготвя атентат срещу мен. Там се казва - заради борбата, заради това, че накърни много сериозни интереси на международната организирана престъпност, се подготвя атентат и поръчител е Ахмед Доган, каза Борисов от парламентарната трибуна буквално секунди след като депутатите приеха оставката му.

Да се разсекрети папката "Лале", в която може да се види как един представител на подземния свят, разстрелян преди няколко години, каза: "Бойко взе парите", призова пък Христо Бисеров от ДПС.

Припомняме, че разработка „Лале“ на МВР е от 2002 г. срещу сръбския престъпен бос Сретен Йоцич. Според някои информации от „Лале“ може да се проследи как днешни политици са купували навремето чинове и постове с пари от наркоканали. През 2009 г. пред съда в Белград Сретен Йоцич заяви, че в София е бил покровителстван от Бойко Борисов.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 8162441806310386297

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item