stoineff

Новата шефка на ДКЕВР се оправдава за незаконната продажба на цигари

Юлиана Иванова е новия шеф на ДКЕВР
Юлиана Иванова е новия шеф на ДКЕВР

Новата шефка на ДКЕВР се оказа, че е въртяла незаконен бизнес с цигари в онлайн магазин. Интересното е, че от нас се очаква при положение, че не познава законите (както тя твърди) в собствения си бизнес, да повярваме, че ще защитава интересите на целия български народ. Не, че е невъзможно, но някак си е трудно. Особено като станаха известни и критериите за назначаването и.

Моя грешка е, и съм готова да си понеса санкциите за незаконната продажба на цигари в онлайн магазин, на който аз бях собственик. Това заяви новият председател на ДКЕВР Юлиана Иванова по повод информацията, която съобщи първи „Труд" - че е продавала незаконно цигари.

Тя обясни, че преди две години след като е престанала да се занимава с енергетика е решила да разработи сайт за продажба на хранителни стоки във виртуалното пространство. Явно обаче не сме спазили всички закони, отбеляза председателят на ДЕКВР.

Тя посочи, че не е знаела докато не е видяла публикациите за това, че е незаконна продажбата на цигари, и след като е разбрала, от снощи е спряна тази услуга.

Аз се извинявам на премиера Борисов за това, което се случи, подчерта Юлиана Иванова. Тя обясни, че вече не е управител на фирмата, като нейното място е заел синът й.

„Това е грешка на моите юристи, които са се занимавали с това. Грешка имам и аз обаче и ще си поема санкциите", заяви Юлиана Иванова.

На въпрос дали е готова да подаде оставка като председател на държавния регулатор заради този скандал Юлиана Иванова посочи - „Ако трябва да се стигне до там, включително и оставка съм готова да подам".
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 5803890633146414993

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item