stoineff

Наръгания с нож във Варна Иван Петров: Няма да спирам!

Няма да спирам! Не мога да кажа със сигурност 
кой стои зад това нещо, но е очевидно, 
че става въпрос за провокация.
Няма да спирам! Продължавам с битката веднага след като бъда изписан от болницата." Това каза пред БГНЕС Иван Петров, който бе намушкан с нож снощи след приключването на масовия протест във Варна.

"Нападението бе извършено след края на масовия протест снощи в града. В момента, когато се приближавах до личния си автомобил чух шумотевица зад мен, но реших, че някой бърза на някъде.

"За части от секундата почуствах удар в кръста. Успях да се обърна и видях човек, който бяха в обратна посока", каза още Петров и поясни: Опитах се да го догоня, но поради големия кръвоизлив спрях. Няма съмнение, че оцелях и не получих много по-тежки наранявания благодарение на дебелите си дрехи и якето.

На въпроса как си обяснява бруталното нападение срещу него Петров отговори: "Не мога да кажа със сигурност кой стои зад това нещо, но е очевидно, че става въпрос за провокация. Признавам си, че в известна степен съм стреснат от случилото се, но искам да подчертая - битката продължава. Живот и здраве, ако до неделя ме пуснат от болницата аз ще бъде сред множеството и тогава ще бъдем поне 30 000", каза още Петров.

След нападението снощи Петров бе приет в спешното отделение на варненската болница, където му се оказва лекарска помощ. Автомобилът му бе паркиран на улицата зад общината.

Часове преди нападението Петров заяви следното: "Истината е една. Нека всички да разберат.Днес провокативно ме питаха от една медия кой финансира протестите на хората. Никой не ги финансира. Хората излизат да си изкарат недоволството. Нека да ни охраняват полицаите, ама защо вадят жандармерия....Ние не излизаме да правим престъпления. Искаме тези мафиоти, които окрадоха народа, да си получат заслуженото."



Read more: http://crime.actualno.com/Namushkanijat-pri-protesta-vyv-Varna-Prodyljavam-bitkata-news_415569.html#ixzz2KrW0ZioK
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 2629944938063112527

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item