stoineff

Извинявам се за това, което имаме днес като политика

Глад изкара хората на улицата
Глад гарантирано от ГЕРБ - надпис в
кв. Младост - София

Цветанов: 

Извинявам се за това, което имаме днес като политика, но това е единственото, което можехме да направим четири години.


С това си изказване Цветанов призна за некадърното управление на ГЕРБ и за това, че България в момента се намира в плачевно състояние "като политика" - както сам се изрази той. Със сигурност утре, или вдруги ден някой друг говорител ще се изправи и ще ни обясни какво всъщност е искал да каже Цецо. Приемам извиненията въпреки, че не съм очаквал друго. Даже и това "единствено", което направихте го направи Дянков, който уволнихте с Борисов... не, че затягането на колана е единственото което може да се направи по време на криза. Това е тема на дълъг дебат и ще оставя икономистите да го водят.

Истината обаче е че ако едно нормално домакинство няма пари то не спира да се храни, не гаси тока и парното, не спира интернета, а търси начини за допълнителни доходи, с които да покрие разходите си. Опитах се да направя съпоставка... не зная кой ме разбра и кой не... Исках да кажа с метафората по - горе, че Бойко като глава на това семейство и Цецо като ляв таш*к (примерно), не се справиха с намирането на пари за хората, които им гласуваха доверие. Не им осигуриха достъпа до еврофондовете. Не управляваха целия народ, а помагаха на приближените си, да се "налапат". Толкова по въпроса. А сега накъде ли? Напред! Не плачете за Борисов и Цецо. Те взеха най - лошите неща но комунизма и най - лошите от капитализма. Позволиха произвол на монополистите и олигарсите и потъпкаха свободата на словото и демокрацията.

Колкото до това, че БФБ ще се срине не се притеснявайте. Даже очаквам скоро повишение. Така, че купувайте, докато има кръв по жълтите павета! "Софикс" - скоро ще започне да се покачва. Използвайте паниката! Пирувайте по време на чума!

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 3455774361448634576

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item