stoineff

Колективно пазаруване с безплатен ваучер


Колективно пазаруване с безплатен ваучер

След като у нас навлезе модата с колективното пазаруване в Интернет, през 2011 г. и началото на 2012 година сайтовете рязко се увеличиха.  

В последните няколко месеца на 2012 г. доста от по-малките сайтове прекратиха дейност или се обединиха, а други просто изчезнаха.
Останаха някои от големите играчи на пазара. Между тях е и www.bezplaten.bg - сайт за колективно пазаруване, където можете да си вземете безплатeн ваучер, без да го предплащате предварително и без специална регистрация.

Взимането на безплатен ваучер от www.bezplaten.bg е изключително лесно и бързо. Необходимо е само да попълните две имена и валиден e-mail и ваучерът вече е Ваш!
Разпечатан, ваучерът се представя направо в търговския обект, като може да се валидизира само чрез представяне на 8-цифровия му номер.

Плащането се извършва на място (или по куриер – ако е стока). Предимство е, че можете да се обадите предварително и да се информирате за посочената услуга или стока.
Ако сте търговци, сайтът е подходящ за развиване и реклама на всякакъв тип бизнес, защото тарифата за участие в него е ниска фиксирана сума за определен брой дни и не зависи от броя на взетите и продадени ваучери, т.е. не се удържа процент от тях! Чрез Bezplaten.bg вие автоматически се рекламирате и в големите сборни сайтове – агрегатори на оферти. Освен това всяка нова оферта се разпраща до над 7000 постоянни абонати и др.
Bezplaten.bg е сайт, в който ще намерите различни промоции и намаления – СПА, туризъм, спорт, заведения, козметични и фризьорски услуги  и мн.др.


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Стоки и услуги 2272813468138752010

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item