stoineff

РЕВОЛЮЦИЯ В КАРИЕРАТА - Възможно ли е това?

РЕВОЛЮЦИЯ В КАРИЕРАТА

Отговора на въпроса можете да откриeте в петте модула от поредицата Семинари "Революция в кариерата" . Всеки един от тези модули, има за цел да Ви ориентира и позиционира на пазара, показвайки ви лостовете и механизмите за една успешна кариера.

Първият модул "КАК ДА СИ НАМЕРИМ РАБОТА И ДА СТАРТИРАМЕ СВОЯТА КАРИЕРА ", ще се проведе на 16- 17 Февруари в Пловдив, в Народна Библиотека "Иван Вазов". Той е организиран от Народно Читалище "Шалом Алейхем" и екип на Revolution.

Независимо дали за пръв път си търсите работа, искате да я смените или трябва отново „да се върнете на ринга“ след продължително отсъствие, намирането на работа ще е по-лесно, ако се подготвите!

Семинара Ви предоставя уникалната възможност, изключителни професионалисти, работили с години в сферата на човешките ресурси, да Ви споделят своя опит, показвайки важните моменти при кандидатстване за определена длъжност.
Целта на семинара е получите нови знания, умения и увереност в собствените си възможности.

За да можете да се регистрирате или да получите повече инфрмация посетете страницата на семинара: www.revolutionbg.netВторият модул "МАРКЕТИНГ ОДИТ И ПЛАНИРАНЕ" ще Ви помогне да се ориентирате, как създавайки стратегия на продукта със съответното реално ценообразуване, изградено на базата на анализ , последствано от качествена дистрибуция и изградена комуникационна политика, ще можете да наложите продукт на пазара и да утвърдите неговите позиции.

Третият модул "КАК ДА СТАРТИРАМЕ САМОСТОЯТЕЛНО БИЗНЕС И КАК ДА ПРЕХВЪРЛИМ НАСТОЯЩИЯ СИ БИЗНЕС В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ" е комбинация между теория и практика, която Ви предоставя възможност да оцените и преоткриете социалните мрежи, като начин на комуникация. Ще получите и отговори на въпроса как да разширим пазарите си използвайки интернет.

Четвъртия модул "ИНОВАЦИИ В РЕКЛАМАТА - или как да се продадем на пазара в криза" е вид продължение на третия модул , но тук ще бъдат разгледани по-подробно методите и подходите, които успелите фирми използват за налагане на нови продукти.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 7784481726082312730

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item