stoineff

Този град просто се събуди като разярен лъв

Протестите във Варна
Снимка offnews.bg : За протестите във Варна
Просто е невероятно.
Този град просто се събуди като разярен лъв. В колоната на протестиращите има майки с невръстни деца, пенсионери, хора - работещи (40-50 годишни), много ..... ама наистина много младежи. Кафенетата опустяха в града. Всички са на улицата.

Днес направихме марш в продължение на повече от 10 км. Бяха блокирани повече от 15 възлови кръстовища и два от най-големите булеварди в града (бул Владислав Варненчик и бул. Сливница) Минахме под прозорците на стотици апартаменти. Мнозина се присъединяваха впоследствие. Днес дори полицаите и жандармерията не ни закачаше. Оставиха ни спокойно на преминем навсякъде. Разбрахме че кметът е издал разрешение за протеста (безсрочно).

 Т.е. това ще продължава всеки ден. Днес беше четвъртия. Еуфорията е голяма. Гневът - пословичен. Търпението се е изчерпало. Обстановката е революционна. Днес за първи път скандирахме и "оставка на правителството на Борисов - веднага". Хората разбират, че проблема не е просто в сметките за ток. Просто невероятно.
Източник

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини 1282187610369017522

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item