stoineff

Пиян шофьор се представя за роднина

Пиян зад волана

Шумен. Водач, седнал зад волана след употреба на алкохол представил данни на свой близък по време на полицейска проверка. Около 23 часа на 14-ти февруари в кв. “Боймир” в Каолиново е спрян лек автомобил “Опел Астра” с шуменска регистрация. Водачът обяснил на полицейските служители, че е забравил шофьорската си книжкаув тях. Съобщил три имена и егн и след справка станало ясно, че е правоспособен. На полицаите им направило впечатление, че мъжът лъха на алкохол.

След тест с дрегер станало ясно, че шофира с 1. 01 промила алкохол. Съставен му е акт за установяване на административно наказание, но след извършена допълнителна проверка станало ясно, че мъжът се представя с личните данни на свой родственик. М.С./ 26г./ от Каолиново е задържан за срок до 24 часа в полицейския арест. Срещу него е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 314 от НК.
Пътен инцидент.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 3790462267453787939

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item