stoineff

България поведе на Дания с 1 - 0 , но завърши наравно

Дания България 0 - 1
Снимка ЕПА БГНЕС
С гол на Станислав Манолев в 54  та минута България поведе срещу отбора на Дания с 1 - 0

През първото полувреме на мача от световната квалификация от група „Б" между националните отбори на България и Дания с 0:0.

Очаквано датчаните бяха много по-активни, а "лъвовете" допуснаха множество грешки.
 Все пак нашите поведоха с 1: 0

23-ата минута Любо Пенев трябваше да извърши принудителна смяна и на мястото на контузения Николай Бодуров влезе Радослав Димитров. Миг след смяната Ники Михайлов спаси врата си от сигурен гол след удар на Стокхолм от непосредствена близост.

Веднага след това пак Гаджев изпусна Стокхолм при втория пореден корнер, но за наше щастие ударът на датчанина мина встрани от вратата.

В 36-ата минута Георги Миланов се подхлъзна в наказателното поле, а в последствие подаде грешно към Ериксен, чийто шут отново като по чудо не намери очертанията на вратата зад Ники Михайлов.

Десетина минути след като нашите поведоха с 1-0 крилото на "Лех" (Познан) пропусна сам да отбележи, а в ответната атака домакините се върнаха в мача. Корнелиус проби в наказателното поле на Михайлов и игра с ръка, но реферът видя опасна игра на Илия Миланов и отсъди дузпа. Агер застана зад топката и не сбърка за 1:1.

До края на двубоя българите можеха да стигнат до успеха, но Тонев и Владимир Гаджев не уцелиха вратата, а Георги Миланов си изкара глупав жълт картон и ще пропусне гостуването на Италия на 6 септември. В заключителните минути Симон Кяер за последно изпробва рефлекса на Михайлов с глава, но вратарят спаси опасния удар и запази равенството.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Спорт 223870496638841156

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item