stoineff

Къртицата катастрофира още на старта

Къртицата - Денис Родман
Денис Родман пристига днес за да се включи в предавенето "Къртицата" - дали ще успее да спаси предаването очакваме да видим довечера.


Форматът "Къртицата" стартира меко казващо изненадващо. С прекъсване. Според Иван и Андрей предаването е прекъснато заради мача.

 За да не бъдат поставяни зрителите пред избор да гледат две интересни събития. Дали аргументите им са истински всеки сам може да прецени.

Освен рекламираните звезди Николета, Азис,Жени Калканджиева, Деян Донков, Рут Колева, Деян Неделчев- Икебаната, Емануела, 100 кила, Божидар Искренов- Гибона, Кирил Ефремов, влязоха и обикновенни хора. За неприятна изненада на всички, някои от така наречените обикновени хора, бяха бизнесмени, модели, журналисти.

Освен, че бяха представени участниците, ПР - ите на предаването веднага започнаха и с интригите : "На Николета Лозанова и прилоша". Както и да е. Днес се очаква да пристигне Денис Родман, който да се включи в "Къртицата" - това е и последния шанс на предаването да предизвика интерес.


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини 1849887359902628784

Публикуване на коментар

  1. Как можете да говорите (пишете) така.
    Ами така са решили великите Иван и Андрей.
    Благодаря на поредната простотия, че ми дава възможност да се занимавам с нещо много по–полезно.

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item