stoineff

Откриха 33 годишната Олга Костадинова асистентка от ЮЗУ полужива

ЮЗУ Олга К. е открита премръзнала и прегладняла край Благоевград
Олга к. асистен в ЮЗУ е открита в с. Бистрица край Благоевград

33-годишната Олга Костадинова, преподавателка в Югозападния университет е открита вчера прегладняла и полужива   в село Бистрица край Благоевград.


Олга Костадинова е преподаватл по немски език и асистент в Стопанския факултет. Два дни преди да я открият е  напуснала дома си в Благоевград жк. Запад, след което е  обявена за издирване в полицията..

Директора на полицията в Благоевград не  пожела да даде подробности около случая, но изясти, че не става дума за престъпление: "Касае се за лична драма. Не е коректно да коментирам подробности по случая. Жената не е станала обект на престъпление"

Вчера преди обяд е подаден сигнал, че жената е открита от жител на махала "Миело" на село Бистрица. 33-годишната учителка била прибрана във фургон, след като собственикът му я открил в гората над махалата.

Полицаите издирвали от два дни издирвали младата жена в местността над село Бистрица.

Вчера тя е транспортирана до болницата в Благоевград в тежко състояние, но без опасност за живота. След като е стабилизирана, преподавателката е настанена в специализирано болнично отделение. Според нейни колеги тя изживява труден момент и се надяват скоро да се възстанови.

Според изданието viaranews.com студенти са споделили, че Костадинова доста често се е държала неадекватно по време на лекции. Не е омъжена, има сестра, която е в чужбина. Според запознати преподавателката има психични проблеми, не си пиела хапчетата и често изпадала в депресии. Завършила е висшето си образование в Софийския университет със специалност „Немска филология”. - твърди още изданието.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 8188407844480454072

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item