stoineff

Касерас е катастрофирал след мача на Ювентус

Caceres in hospital after crash
Мартин Касерас е катастрофирал

Футболистът Мартин Касерес, защитиник на "Ювентус", след тежка катастрофа е настанен в болница в Торино снощи. Опасноста за живота му няма, няма и тежки наранявания, или фрактури.


Касерес е шофирал своето "Порше Кайен", когато в него странично се забива "Алфа Ромео", пресекло на червен светофар. В автомобила са пътували трима младежи, които нямат сериозни наранявания.

Катастрофата е станала към 3.20 часа местно време, докато Касерес се е прибирал към дома си след победата на "Ювентус" като гост на "Болоня" с 2:0.

Първоначалната информация гласеше, че футболистът не е пострадал при катастрофата, но по-късно стана ясно, че е с лека порезна рана на лицето и хематом на левия крак. Това може да го остави извън игра в следващите седмици.

"Касерес ще остане в болницата днес и ако всичко е нормално, ще бъде изписан в понеделник", съобщиха от здравното заведение, в което е бил настанен играчът.

Защитникът беше част от състава на "Ювентус", който в неделя вечерта победи "Болоня" с 2:0 като гост. "Бианконерите" вече имат 12 точки аванс начело във временното класиране на Серия А пред втория "Наполи", който днес приема "Аталанта".
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Спорт 733482188661688953

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item