stoineff

Четири са жертвите на стрелбата в Димитър Миленков

4 станаха жертвите

София. Четирима станаха жертвите на стрелбата вчера в столичния кв. "Д. Миленков". През нощта почина 67-годишният мъж, който стреля по съседите си в квартала, в болницата почина и 56-годишна жена. Вчера починаха 26-годишен мъж и 28-годишна жена.


Във ВМА почина 67-годишният Иван Калмуков, който простреля четирима от съседите си роми снощи, в столичния кв. "Д. Миленков". След като стреля по съседите си, мъжът се самопростреля в главата и беше приет в критично състояние във ВМА. Той е починал в 21.30 часа снощи във ВМА. Мъжът е бивш военен, той е от български произход.

Също във ВМА е починала и 56-годишната Еленка Борисова, която беше простреляна при инцидента. Тя е майка на убитите вчера при стрелбата в двора на къщата, в която живеели. При стрелбата на място почина 26-годишният Кирил Димитров. 28-годишната му сестра Василка Борисова бе тежко ранена при стрелбата и почина по-късно в болницата. Тежко ранен при стрелбата е 22-годишният Бисер, който е настанен в болницата.

Към момента ситуацията в квартала е нормална. На мястото на инцидента снощи са останали екипи на полицията. По случая е образувано досъдебно производство.

Основната версия, по която полицията работи, е междусъседска разправия. Ромите са запалили гума, за празника Поклади, за да прескачат огъня. Вероятно мъжът се е подразнил от черния дим, който се е вдигнал от пожара, разказаха очевидци. Това вероятно е причината за скандала между двете семейства в ромската махала. Те са имали непрекъснат спор и за паркомясто пред двете къщи. По разкази на очевидци - мъжът е влязъл в дома на семейството роми, където е стрелял.

Работата по случая продължава.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

София 4893310174136375830

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item