stoineff

Емил Азов е единия от убийците на бременната Петя Тодорова

Емил Азов
Емил Азов е единия от убийците на Петя Тодорова

Емил Азов (Bombata) е единия от двамата убийци, които убиха бременната Петя Тодорова вчера. Вижте подробности тук.

 19 годишният изрод е убил партньорката си, защото е разбрал, че е бременна, но не искал детето. Всичко било организирано в рамките на един ден. Помогнал му Михаил, който също поддържал интимна връзка с убитата.

От профила на Емил Азов е от Велинград, но живее в София.

Михаил Миков и Емил Азов признават, че са убили Петя, стана ясно по рано днес при пресконференция на МВР. Те не съжаляват за това, което са сторили. Двамата подробно разказали на разследващите как точно са убили бременната жена и са натикали голото й тяло в колекторна шахта под огромния резервоар, захранващ Западна София с питейна вода.

Близки на Петя Тодорова разказват, че тя е била затворена и не обичала да общува със свои връстници. Майка й дори твърди, че е имала фаза на страхова невроза.

Емил Азов поддържал връзка и с друго момиче, за което Петя не знаела нищо. Той решил да се отърве от бременната си приятелка, тъй като не бил готов да става баща.

Емил Азов, е опитал да запали друга своя приятелка в края на 2012-а година. Това съобщиха близки до разследването пред БНР.

Инцидентът е станал на същото място в "Западен парк", където е извършено убийството на 20-годишната Петя. Емил залял с бензин 17-годишното момиче и опитал да го запали. Попречил му другият арестуван вчера - Михаил. Преди това Азов стрелял с газов пистолет по приятел на непълнолетното момиче. Причината е, че девойката решила да сложи край на връзката си с Емил и това разгневило младежа.

Предстои двата случая да бъдат обединени, съобщиха разследващи.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

София 3541296494521550467

Публикуване на коментар

  1. Логиката е проста : на такива убийци да се присъди смъртна присъда и ... толкова ! Без да се коментира повече .Това заслужават такива извратеняци , нищо друго !...

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item