stoineff

Урагана взе втора жертва в Габрово

Урагана в Габрово взе втора Жертва

Урагана уби втори човек в Габрово. Мъж на 69-години загина вчера вечерта, след като решил да поправя покрива си и паднал от него.


Габровецът се качил на покрива, за да го поправи, тъй като бил протекъл след снощната буря, но паднал и загинал на място.

В четвъртък 34-годишната Боряна Бенева беше убита от строително скеле на улица “Брянска” в Габрово, където се извършва ремонт на административна сграда. Предстои строителното скеле, под което снощи загина жената, да бъде премахнато.

Достъпът до сградата, която е в ремонт, временно е ограничен. На въпрос чия е отговорността за смъртта на 34-годишната жена – стихията ли, или фирмата строител, шефът на полицията Денислав Донков отговори: ”Преди всичко трябва да се изясни механизмът на злополуката, за да се установи има ли вина фирмата. Ако е така, ще бъде потърсена наказателна отговорност”, заяви Донков, цитиран от сайта Габрово Днес.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 8051494803783340371

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item