stoineff

Мъж се заби с колата си в сградата на Община Габрово

Община Габрово
Община Габрово

Таксиметров шофьор от Габрово влязъл с колата си в сградата на Общината минути след полунощ, като разбил централния вход и запалил фоайето, съобщават от дирекцията на МВР в Габрово. 

Няма пострадали при инцидента.

Извършителят е бил задържан. Заради нестабилното му емоционално състояние са предприети действия за настаняването намъжа в психиатрична болница.

37-годишният извършител се врязал в сградата със собствената си кола "Лада". Изпратеният на място полицейски екип установил, че автомобилът преминал през вратите на централния вход, като ги счупил.

В близост до него имало пластмасова горяща туба, а по пода горяла и разлята запалителна течност. Огънят е потушен от служителите на сектор СОД.

Полицията работи по изясняване на мотивите за деянието, за което е уведомена Районна прокуратура - Габрово.

До преди половин година извършителят е работил като таксиметров шофьор към местен превозвач. След като лицензът му за извършване на таксиметрови услуги бил отнет, той продължил да осъществява неправомерно дейността си.

За нарушението е санкциониран от Държавната автомобилна инспекция, като му е наложена принудителна административна мярка "спиране от движение".

През октомври 2012 г. мъжът блъснал с колата си служебен автомобил на ДАИ.


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 3661885059164379591

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item