stoineff

При тежка катастрофа край Русе са ранени петима

Фолксваген Голф катастрофа Русе постредали
Фолксваген Голф и Пасат в тежка катастрофа край паметника на Русофилите в Русе

При тежка катастрофа край Русе са ранени петима.


Автомобил „Фолксваген Голф“ с ремарке и четирима пътника прави неправилна маневра -- обратен завой край паметника на Русофилите в Русе. Пътуващият отзад „Фолксваген Пасат с двама пътници, го удря странично. В следствие на катастрофата двама мъжете са със сериозни наранявания в областта на гърдите и корема, а останалите трима са с рании и травми по главите.

Над 30 метра е спирачния път на "Пасатът", който очевидно се е движил с превишена скорост. И двата автомобила са със смачкани ламарини и повредени двигатели.

Пострадалите са мъже на различна възраст между 37 и 68 години. Няма опасност за живота им, никой от тях не е в шоково състояние. Двама от мъжете – на 62 и на 53 години са с травми на гърдите и корема, и са били настанени в хирургично отделение. Другите трима са с политравми и рани по главата.

В момента полицаи извършват оглед на произшествието и контролират движението на превозни средства в двете посоки, което е затруднено.

Още по темата: Адвокати на пострадали при катастрофа

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 6108921566069091535

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item