stoineff

Андрей Панин от Филма Бригада е открит мъртъв

Андрей Панин - Бригада
Андрей Панин станал известен от сериала  "Бригада" е открит със счупен череп



Трупа на Андрей Панин звезда  от сериала „Бригада" бе открито днес към 11 ч. местно време (10 ч. българско) в жилището му в Москва.


Според полицейски източник - няма данни за извършено престъпление.

 Руския актьор Андрей Панин, беше открит мъртъв със счупен череп, първоначалните данни сочеха убийство, но вследствие се оказа, че  е починал вследствие на нещастен случай, това твърдят руски криминалисти, цитирани от Нюзру.

Тялото на Панин е открито на пода. Според експертите той паднал и си ударил главата, при което получил тежка черепно-мозъчна травма. Предполагат, че е починал на 6 март.

Близките на актьора не можели да се свържат с него четири дни. Днес сутринта до дома му дошъл негов познат. Когато позвънил на вратата, никой не реагирал. Мъжът извикал полиция. Когато отворили, приятелят видял на пода трупа на Панин.

В жилището няма следи от обир, уточняват от московското управление на МВР.

Съдебни медици тепърва ще установят какъв е произходът на тежката травма по главата на актьора, който тази година през май трябваше да навърши 51 години.

„Не знам защо винаги ми се е струвало, че трябва да умра на 42 години", казал преди няколко години актьорът в свое интервю.

„Когато станах на 43, си казах: Я, още съм жив.", допълва той в интервюто. Тогава си задал въпросите: Защо е още жив? Какъв е смисълът на това? Какво да прави по-нататък?

„Потресен съм, не мога да повярвам, че Андрей е мъртъв, каза Александър Калягин, при когото в театралната академия се е обучавал Панин. - Тай е един от най-добрите, най- талантливите мои ученици. Знаех, че Андрей е недоволен от своето амплоа, от своите роли."

Андрей Панин бе част от трупата на московския театър „Чехов". На сцената се изявява с ролите си в „Три сестри", „Женитба", „Зима" и др.

Актьорът става популярен в цялата страна, а и зад граница, с участието си в сериала „Бригада". За филма „Сватба" получава наградата за най-добра второстепенна роля на фестивала „Златния овен".

През последните месеци се снимал за нов сериал за Шерлок Холмс, в който играе д-р Уотсън.

От 1999 г. е носител на званието заслужил артист на Русия.

Андрей Панин е бил женен 5 пъти. Както веднъж се пошегувал, това не е твърде много, защото „имам ортодоксална сексуална ориентация".

Има три деца - дъщеря Надежда от първия си брак с икономист на име Татяна, и синове Александър и Петър от брака с актрисата Наталия Рогожкина.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Свят 8588533085902946697

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item