stoineff

Отборът на СОУ Константин Величков е градски финалист за Пловдив в Купата на Coca-Cola: Движи се

Отборът на СОУ Константин Величков е градски финалист за Пловдив
Отборът на СОУ Константин Величков е градски финалист за Пловдив 


25 отбора от гр. Пловдив премериха сили в първия градски финал от междуучилищния футболен турнир „Купата на Coca-Cola: Движи се“.

След няколко оспорвани мача отборът на СОУ „Константин Величков“ се класира на първо място и така си осигури участие на големия финал на турнира през юни в София. 

В последния мач тимът победи съперниците си от СОУ „Найден Геров“ с решителния резултат 4:1.

Към футболния празник се присъедини директорът на диркция „Спорт и младежки дейности“ в община Пловдив - Петър Зехтински.

Сани Алекса
Сани-Алекса демовстрира своите футболни умения
Специално за да подкрепя младите спортисти на стадион „Пловдив“ дойде звездата от „Х фактор“ Сани-Алекса. Тя сподели, че е голям футболен фен и демонстрира своите умения на терена.

Съботният ден премина в много игри и забавления, както за състезаващите се тимове, така и за публиката. Ученици, учители и родители спортуваха заедно и показаха отборен дух в разнообразните щафети и състезания. Всички участници си тръгнаха с много подаръци и позитивни емоции от прекарания на открито ден.


„Купата на Coca-Cola: Движи се” продължава следващата събота – 27 април – във Варна. Там ще бъде изпълнителят на „Спри“ – Боги, който ще спортува заедно с участниците.


„Купата на Coca-Cola: Движи се” се организира от системата на Coca-Cola в България в партньорство с Министерството на физическото възпитание и спорта като част от програмата „Аз обичам спорта“, Министерството на образованието, младежта и науката, Столична община в подкрепа на инициативата „София – кандидат за европейска столица на културата”, община Пловдив, община Бургас и община Варна.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Спорт 5003392258998722787

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item