stoineff

Изнасилиха 12 годишно момиче и качиха видеото във Фейсбук

rape 12

Трима американски тийнейджъри бяха обвинени за изнасилването на 12-годишно момиче, 


опирайки й пистолет в главата, заснемането на зверския акт и качването на видео от него в социалната мрежа фейсбук.

15-годишният Кенет Браун и 16-годишните Джъстин Апълуайт и Скандал Фриц се изправиха пред съда в петък във връзка с тежкото престъпление, съобщи Дейли мейл. Те са обвинени в това, че са подмамили младото момиче в дома на Фриц в Чикаго, след което са я изнасилили жестоко.
Жертвата е разказала, че Браун я е заплашил с пистолет, а Фриц й казал да отиде в мазето. Първо я изнасилил Фриц, а след това той й заповядал да обслужи Браун и Апълуайт. Прокурорът по делото каза, че момичето първоначално е отказало да прави секс, но Браун и Апълуайт я изнасилили въпреки молбите й да бъде оставено намира.

Момичето се е страхувало, че ще бъде застреляно, ако окаже допълнително съпротива, съобщават местни медии. Ден след изнасилването, жертвата разказала на някой за случилото се и било отведено в болницата. Бил е подаден и сигнал в полицията.

Видео от изнасилването е било качено от Браун във фейсбук два дни по-късно, пише „Чикаго трибюн". То впоследствие било споделено и се появило на страниците на Апълуайт и Фриц.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Свят 897252294881572627

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item