stoineff

Пребитото две годишно дете загина в Пирогов

Няма доказателства за упражнено насилие над Анжело нито в биологичното, нито в приемното му семейство.

 Това заявиха от Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) и инспектората на Агенцията за социално подпомагане (АСП) след проверка. Детето издъхна в понеделник, след като бе пребито неясно от кого и изпадна в кома.

2-годишният Анджело от Монтана, настанен в "Пирогов" с хематом на главата, беше в изключително тежко състояние. Имаше съмнения за упражнено насилие върху детето. Преди 2 месеца то е било настанено в приемно семейство, защото истинската му майка признала, че не е в състояние да се грижи за него.

На 7 март социалните от Враца настаняват по спешност двегодишния Анджело при приемен родител. Това станало, след като биологичната майка обяснила, че мъжът й я изгонил с пет от общо седемте деца в семейството и тя не е в състояние да се грижи за тях. Анджело е поверен на 49-годишната Веселка Митева в Козлодуй. Освен изключително лошата хигиена и издатината на главичката отзад, видими белези от насилие нямало.
Приемната майка на 2-годишния Анжело се крие на село, защото се страхува от линч. 49-годишната Веселка Митова от Козлодуй е заминала веднага, след като Пешка, бабата на детето, я заплаши в телевизионен репортаж със саморазправа, ако внукът й умре. Разследването на смъртта му поема Окръжната прокуратура във Враца.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 4637502522183826123

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item