stoineff

20 годишен от Враца, без книжка, рани тежко три деца в катастрофа

Лекари от врачанската реанимация се борят за живота на дете, пострадало в тежка катастрофа. Инцидентът е станал на околовръстния път на Враца при магазина за каменни облицовки в понеделник вечерта.

На завой "Фолксваген Голф" излиза от шосето, удря се в ограда, а след това се преобръща в двора на магазина. Зад волана е бил 20-годишния шофьор без книжка Мирослав Б. от Враца.

Вследствие на катастрофата са ранени пътничката на предната седалка, която е получила раскъсно-контузна рана на главата. Жената е обслужена в центъра за спешна помощ и е освободена без опасност за живота.

Зад жената е седяла 8-годишната Мариана Н., което е получило черепно-мозъчна травма и контузия на бял дроб. Детето е настанено в реанимацията и все още е в тежко състояние и на комндно дишане, съобщиха лекарите.

Седялата зад шофьора Силвия Н. на 11 години е получило разкъсно-контузни рани на левия крак и дясната ръка. Момичето е получило спешна медицинска помощ и е освободено без опасност за живота. С фрактура на лява ключица и комоцио в ортопедията на врачанската боница е настанена без опасност за живота 5-годишната Петя Н.

Според полицията и трите деца били без колани или детски седалки. Причините за катастрофата все още се изясняват, но най-вероятната причина е движение с несъобразена скорост спрямо пътните условия при ляв завой от страна на водача, който не е употребил алкохол според пробата с дрегер.

още по темата: Адвокати на пострадали при катастрофа


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 2928097451483729939

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item