stoineff

Загина 22 годишния Добромир Добрев след катастрофа на състезание

Добромир Добрев загинаШампионът по мотокрос Добромир Добрев e починал на път за болницата в румънския град Зарнещи, след като по-рано днес се преби жестоко на пистата по време на кръг от Източно-европейския шампионат, съобщи sport.ro.

Наложило се намесата на жандармерия, заради изпадналите в истерия зрители. Униформените пробили в тълпата път, за да може да бъде изнесено тялото на пребилия се български състезател. За жалост той издъхнал на път за болницата.

Присъствали обвиняват за трагичния инцидент организаторите от федерацията по мотоциклетизъм, трасето е било в жестока прах, която е пречила на видимостта на състезателите, и довела до фаталния край на 22 – годишният шампион от Дупница.

Няма обяснение защо президентът на Българската федерация по мотоциклетизъм Богдан Николов, който е в Румъния на състезанието, твърдеше, че Добромир е в болница и се бори за живото си, коментира Struma.bg.

Добрев е катастрофирал с новия си състезателен мотоциклет КТМ -2013. Дупничанинът е шампион на България за младежи, сребърен медалист в Източно-европейския шампионат през 2012 година и бронзов от Националното първенство през 2010 г.
източник : /БЛИЦ
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини 85499421289876204

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item