stoineff

Цветанов в интервю пред БНТ: След няколко месеца ще има нови избори

В интервю за предаването „Денят започват” на БНТ Цветан Цветанов предвеща нови избори до няколко месеца.

Убеден съм, че след няколко месеца ще бъдем изправени пред нови предсрочни парламентарни избори.

 Това заяви бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов и зам.-председател на политическа партия ГЕРБ в предаването „Денят започват” на БНТ. Цветанов предупреди, че от този момент нататък в публичното пространство ще се появят много спекулации и неверни твърдения. „Към настоящия момент всички избрани народни представилите от ГЕРБ ще бъдат единни. Важно е да видим тази тройна коалиция, която ще бъде прикрита пред едно програмно правителство.
Цветан Цветанов Интервю
Цветан Цветанов мисли, че
ще има нови избори до няколко месеца

Много е важно за българските граждани да чуят лъжите, които се казаха по време на предизборната кампания”, отбеляза Цветан Цветанов. По думите му – партиите БСП, ДПС и „Атака” имат много различия като например БСП подкрепя изграждането на АЕЦ „Белене”, а според ДПС това не може да се случи. ДПС пък настоява за плосък данък, „Атака” иска сега и веднага 1000 лева заплата, а 500 лева пенсия. „ГЕРБ показа какво е свършила през своя мандат и постави основните акценти”, посочи зам.-председателят на ГЕРБ. Цветан Цветанов определи Цецка Цачева като „един достоен кандидат за председател на Народното събрание, тъй като тя се е доказала като знаеща и можеща”.

Бившият вътрешен министър коментира още, че по време на изборите –„българските граждани не успяха да упражнят правото си на глас, тъй като бяха объркани”.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 249709464299820118

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item