stoineff

Четири отбора в битка за шампионския трофей на Купата на Coca-Cola: Движи се!


Финал на Кока - Кола движи се!

Големият финал е на 2 юни пред НДК

След почти четири месеца на оспорвани футболни срещи и споделени положителни емоции, на 2-ри юни ще стане ясен шампионът в междуучилищния футболен турнир „Купата на Coca-Cola: Движи се“ 2013. Повече от 8’000 деца спортуваха и се забавляваха заедно в четири български града, а общо 813 отбора от 180 училища взеха участие в надпреварата. След динамичните градски финали четири отбора си спечелиха правото да се борят за шампионския трофей - СОУ „Константин Величков“ гр. Пловдив, СОУ „Димчо Дебелянов“ гр. Бургас, СОУ „Гео Милев“ гр. Варна и 78 СОУ „Христо Смирненски“ гр. София. Те ще премерят сили тази неделя на специално изграден стадион пред билетния център на НДК в София. Церемонията по откриване на финала е от 11 ч., на която своя апел за по-активен начин на живот сред тийнейджърите ще отправят легендите на световния спорт Йордан Йовчев и Любо Ганев, вицепрезидент на Българския Олимпийски Комитет, организаторите и партньорите на инициативата.
Рафи и ДивнаДивна и Рафи ще вземат участие
По традиция, турнирът ще премине като спортен празник с разнообразни игри и изненади, на които са добре дошли всички любители на спорта и движението. Те ще се забавляват заедно с музикалните фурии Рафи и Дивна. Младите изпълнители ще подкрепят отборите на терена и ще се включат активно в игрите с публиката.

Тази година отборът-победител ще спечели уникален 3-дневен футболен лагер в базата на италианския шампион Ювентус. Българските шампиони ще се срещнат с победителите от турнира на още 5 страни и ще тренират, ръководени лично от треньорите на младежкия отбор на Ювентус. Разходка из легендарния стадион в Торино и посещение на официалната тренировка на настоящия шампион на Италия са само част от вълнуващото преживяване. Безспорно най-очакваният момент ще бъде личната среща със звездите на Ювентус.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Спорт 575728750889663151

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item