stoineff

Орешарски предложи двама вицепремиери

С известна доза удовлетвореност мога да докладвам, че всички министри са специалисти в съответната област, някои от тях дори водещи, каза Пламен Орешарски.

Предлагам МС да бъде с двама вицепремиери с координиращи направления - единият правосъдие и вътрешен ред и усвояване на еврофондове и вторият - координационни функции по отношение на икономическия блок министерства.

Със сигурност за всяка една кандидатура, всеки един може да има своите въпроси. Но нашата отговорност е да довършим това, което започнаха българските граждани на изборите - освобождаване на обществото от един режим, който се основава на страх, репресия, договорки. На това трябва да започнем да слагаме край, с ясни и твърди стъпки. Искам да пожелая на г-н Орешарски от все сърце искрено успех не само в гласуването в Народното събрание, а преди това - в нашия форум, но също така и в реализацията на намеренията, за които страната е толкова зажадняла, каза Сергей Станишев.
Енергетиката остава в състава на икономическото министерство, това каза Пламен Орешарски, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Ще предложим спешна работа по съставяне на план за ребалансиране на енергетиката и за цените, каза Орешарски.

Ще предложа отделно министерство на инвестиционното проектиране - каза Орешарски.
Предлагам министерство на младежта и спорта - каза Орешарски
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 1067584701501185103

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item