stoineff

Започва пленумът на БСП на коxто ще бъдат обявени министрите на следващия кабенет

Започна заседанието на Националния съвет на БСП. Станишев започна с мотивите за избора на Орешарски за министър председател на България.

След изборите заявихме готовността - Коалиция за България да поеме своята отговорност, да представи адекватна и съдържателна програма за промени. Каза още Станишев.


 Ние сме втора политическа сила на тези избори; друг е въпросът как ГЕРБ постигнаха своя резултат. За първи път имаме възможност, само след един мандат в опозиция, получаваме уникален шанс да трупаме и печелим доверие отново - каза Сергей Станишев.

Сергей Станишев
Започва пленумът на БСП
Важно е да се кажат няколко политически думи. Не става дума просто за формиране на правителство, а с каква цел БСП и Коалиция за България поемат ангажимента да излъчат програмно правителство, оглавено от Пламен Орешарски. В резултат на управлението на ГЕРБ, Бойко Борисов, Цветанов и върхушката на ГЕРБ, България се намира в бедствено положение и изходът от това положение може да се осъществи само чрез програмно правителство.

Две трети от българите гласуваха за промяна, тя не се е реализирала и няма как да се реализира, докато ГЕРБ са на власт, каза Станишев.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 7762075936333353481

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item