stoineff

Интервю на Волен Сидеров за предаването Нека говорят

Интервю с Волен Сидеров

В интервю за предаването на Росен Петров - "Нека говорят" Волен Сидеров заяви, че няма да даде доверие нито на ГЕРБ, нито на БСП. 


„Атака" държи контролната функция, не ключа, а фенерчето, което да осветява всичко, което става - каза още той.

„Избирателите ни не искат да подкрепяме и ДПС, не искат да подкрепяме и ГЕРБ. Народът направи един баланс - на основните играчи не им даде правото да управляват сами, а нас ни сложи като регулатор и балансьор. Аз ще имам ролята на коректив и ще бъда критичен към всяко едно действие, което не е в синхрон с интересите на народа. Не давам доверие нито на БСП, нито на ГЕРБ. Не мога да им дам доверие", обясни още той.

Лидерът на „Атака" каза, че няма нищо лошо да има нови избори. „ Ако трябва, ще има нови избори - това е демократичен инструмент. Българите трябва да се освободят от страха си. Аз смятам, че този вот за ГЕРБ сега, въпреки спада, те държаха цялата власт, целия ресурс - хората са в страх. Много хора са гласували от страх, че ако не гласуват правилно, ще се разбере и ще уволнят баща му, брат му, съпругата му. Хората трябва да преодолеят страха си, за да спечелят свободата си", допълни Волен Сидеров.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 3086571615508704475

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item