stoineff

Камионите извозващи бюлетините от Костинброд са били с двойно дъно

Дали камионите са били с двойно дъно, Сотир Цацаров каза, че към настоящия момент тече разследване и това е елемент на доказване.

Измамата с бюлетини в Костинброд
Мултипринт в Костинброд
Трети сигнал е бил получен в прокуратурата във връзка с транспортна фирма, която е трябвало да изнесе изборните книжа от печатница "Мултипринт", стана ясно от пресконференцията на прокуратурата.

 Цацаров зададе въпроса, защо една политическа сила се идентифицира с тези бюлетини.


Първите два сигнала са обединени в един. Това са предупреждението на депутатката от БСП Мая Манолова за печатницата и на юрисконсулта на червените, че се готви манипулация на електронното преброяване. Третият сигнал е за въпросната транспортна фирма, която е трябвало да изнесе бюлетините, без да се разбере, че става дума за такъв сериозен товар. Установена е транспортната фирма.

По отношение на това дали камионите са били с двойно дъно, Сотир Цацаров каза, че към настоящия момент тече разследване и това е елемент на доказване. Той изреди по часове как е действал в петък вечер, когато е получил в 20.35 финалната справка на ДАНС. Главният прокурор е разговарял с президента и го е информирал. Било е взето решение жандармерията да пази откритите бюлетини. В 17.00 часа в събота прокуратурата е излязла със съобщение за скандала, тъй като медиите са били информирани вече.

Не съм повлиял на избирателния процес, няма такава прокуратура, която да седи безучастно при подобен инцидент.

 Главният обвинител попита защо една политическа сила се идентифицира с тези бюлетини, намеквайки за ГЕРБ.

Вижте отговора на Бойко Борисов тук!

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 2182630249971252920

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item