stoineff

Цацаров е бесен заради бюлетините в Костинброд


Цацаров бюлетини, престъпление, манипулация

Прокуратурата ще играе с истината и ще работим по правилата на наказателно -процесуалния кодекс - това заяви главният прокурор Сотир Цацаров


 на извънредна пресконференция по повод откритите 370 000 бюлетини в печатницата в Костинброд.

Главният обвинител и неговите заместници обявиха, че има 3 сигнала и те разследват престъпления против политическите права на гражданите, свързани със скандала в Костинброд. Другата тема, по която шефовете на върховната касационна прокуратура говориха, бе появилото се анонимно писмо от "достойни прокурори", които се оплакват от натиск при разследването на скандала с бюлетините.

Сотир Цацаров предупреди авторите на писмото, които според него са извън прокуратурата, че тя ще си свърши работата. "Нека да ме чуят много добре" каза той. Главният прокурор подреди фактите, които са предшествали появата на анонимното писмо: скандалът в Костинброд, обявяването, че ще се иска имунитетът на Цветан Цветанов, оплакването на една политическа партия (изявление на Бойко Борисов, че прокуратурата е свалила 5-6 % от изборните резултати), както и насрочването на днешната пресконференция.

Ако някой си мисли, че прокуратурата ще бъде пасивен наблюдател на престъпления, е объркал времето и човека, каза Сотир Цацаров. Той предупреди , че прокуратурата не е враг на никого. Но политиците трябва да решат дали искат спокойна, безметежна, съгласна или нормална прокуратура. Нямам намерение да променям начина, по който тя работи.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 3986553573654384201

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item