stoineff

Смолян: Жена е в кома след като автомобил я влачи 15 метра

36-годишният Рамзи Азизов с над 2 промила алкохол в кръвта е ударил  41-годишната Миглена Макакова от Смолян   в смолянското село Смилян.  


Жената е вървяла пеша и след зверския удар, "Хондата" е влачила жертвата над 15 метра. Пострадалата е изпаднала в кома, съобщиха от полицията.


Азизов е пътувал с автомобила си и е карал с превишена  сскорост покрай къщите и на ул. “9-ти септември” изгубил контрол над возилото. Блъснал 41-годишната Миглена Макакова от Смолян, която вървяла отдясно на шосето. След удара хондата полетяла в градината под пътя и влачила пешеходката 15 метра.

От околните къщи чули силен удар и излезли на пътя. Жената лежала в локва кръв от рана на крака. С линейка тя била закарана в смолянската болница. Там установили, че има тежка черепно-мозъчна травма и счупване на двата крака и едната ръка. Има опасност за живота й.

Полицаите измерили с дрегер 2,07 промила алкохол в кръвта на пияния водач. Той е задържан за едно денонощие в ареста на районното управление.

Това не е първата му среща с полицията. Преди години Рамзи бил задържан за притежание на наркотични вещества.

“Катастрофата е станала на главната улица в Смилян. Колата се е търколила в една нива. Само огледа на полицията продължи повече от четири часа", обясни вчера кметицата на Смилян Събка Миткова.

В селото се чудят как шофьорът е оцелял. Колата му паднала на таван в нивата и била смачкана до неузнаваемост.

Миглена Макакова, която е семейна и има едно дете, била на гости при родителите си в Смилян.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 2266958874915184757

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item