stoineff

18 годишен уби 46 годишен в катастрофа

katastrofa pazardjik
46-годишен мъж почина на място в катастрофа след челен удар от друг автомобил на пътя между Пазарджик и село Бошуля, съобщиха от полицията.

 Тежката катастрофа  е станала вчера след 17 ч. в сряда, в близост до разклона за село Величково.

18-годишният Стоян Л., от Карабунар, на прав участък от пътя, губи управление и навлиза с " Пежо"-то си в лентата за насрещно движение където удря челно"Фолксваген". На място загива шофьорът на немското возило - Огнян Д. от Бошуля.

При катастрофата тежко е ранена и емайката на починалия мъж, която също е пътувала във фолксвагена. 80-годишната жена е настанена в пазарджишката болница с множество фрактури и наранявания.

В болницата е и тинейджъра предизвикал катастрофата. Няма опасност за неговия живот. По информация на полицията той е взел шофьорска книжка наскоро и е имал минимален опит зад волата.

По първоначална информация катастрофата е вследствие на движение с несъобразена скорост при което младия шофьор е изгубил контрол над автомобила.
За по-малко от седмица жертвите при пътни инциденти в пазарджишка област са три.

Още : Адвокати на пострадали при катастрофа

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Пловдив 6359631983273815022

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item