stoineff

Майка на 4 годишно детенце се обеси след посещение на събирачи на дългове

Жена увисна на въжето в дома си часове след като събирачи на дългове я посетили на ул. "Тодор Ченгелиев" 1 в Шумен, съобщава "Монитор". 2



7-годишната Кадрие била заварена на бесилото от 31-годишния й съпруг Борислав само миг по-късно. Мъжът успял да среже въжето и да закара жена си в болница, но въпреки това състоянието й е тежко и животът й е в опасност.

Според оскъдна информация от съседи Борислав се прибрал от работа в четвъртък вечерта към 17,30 ч, когато заварил страшната гледка. Кадрие висяла на парче сезалово въже, но тялото й било топло и смъртта не била настъпила. Той срязал веднага въжето и извикал Спешна помощ, от там реанимирали самоубийцата и я поставили на изкуствено дишане в интензивното отделение на болницата.

Борислав и Кадрие имали момченце на 4 години и живеели в шуменския квартал Дивдядово под наем. По неофициална информация двамата работели - тя във фурна, а той в градския автобусен транспорт, но въпреки това парите не им стигали, защото имали задължения към кредитни къщи. От безпаричие им спрели тока и водата. В деня на инцидента в дома им пристигнали двама мъже с бандитски вид, пратеници на фирма за събиране на задължения. След тази среща Кадрие посегнала на живота си.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 1050973055641877463

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item